Försäljning och installation av värmepumpar

Kontakta oss när du behöver hjälp med

Värmepump

Värmepumpslösningar fungerar utmärkt i de flesta lokaler eller fastigheter. Vi hjälper dig att hitta den lösning som ger bäst besparing och önskad inomhustemperatur. Kontakta oss för rådgivning eller lösningsförslag.

Att byta till en modern värmepump är normalt sett en mycket bra affär. Ni får mycket lägre driftbudget och börjar spara pengar från dag ett. Genom att inte längre använda fossila bränslen och med en betydligt lägre energiförbrukning gör ni samtidigt en stor insats för miljön.

Tillsammans med våra samarbetspartners ordnar vi en helhetslösning till dig som kund och vi kan i och med dessa samarbeten erbjuda alla på marknaden kända fabrikat. Vi har kunder i Piteå, Luleå, Boden, Skellefteå i Norrbotten och Västerbotten.


IVT

Hos oss hittar du några av landets mest passionerade specialister. Människor som kan värme och värmepumpar utan och innan och som aldrig är längre än ett samtal bort – oavsett om du vill bli kund eller har varit med oss sedan 1970. Så fortsätt att lägga din tid på det du helst vill.


THERMIA

På Thermia tillverkar vi högpresterande värmepumpar i alla dimensioner. Oavsett om du behöver en smidig luftvärmepump till sommarstugan, jordvärme till villan eller kraftfull bergvärme till en stor fabrik så har vi produkter och lösningar som passar.


CTC

När du investerar i en värmepump från CTC kan du vara trygg i att du installerar en av marknadens mest pålitliga och långlivade värmepumpar. Utveckling och tillverkning sker i vår egen fabrik i Småland där kvalitetstänkande och innovation går hand i hand.

Värmepumpar, Skellefteå, Västerbotten, Piteå, Luleå, Boden, Norrbotten

NIBE

Med en NIBE värmepump kan du förse ditt hem med kyla, värme, ventilation och varmvatten. Genom att ta vara på naturens förnybara energi kan du sänka dina uppvärmningskostnader samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Våra tjänster

Läs mer

Bergvärme

Vi hjälper dig med borrningsarbeten för bergvärme, vatten, energi och anläggning.

Läs mer

Vatten & Brunnsborrning

Vattenborrningar och pumpinstallationer enligt Borrföretagens system.

Läs mer

Filterbrunnar

Brunnar vid vattenförande jordlager.

Läs mer

Pumpar & Filter


Installation & service av pump- och vattenreningsanläggningar.